Afgelopen Evenementen

Afgelopen Evenementen

In de afgelopen jaren heb ik meerdere evenementen gehad. Hier kun je zien om welke evenementen het gaat.

Yaltival – Zondag 30 juni 2019

Dit jaar was de eerste editie van Yaltival, een nieuw boeken evenement in Eindhoven. Na het uitverkochte Marissa Meyer event die je een stukje hieronder kunt vinden, wilden ik, als representatief van Dynamo en boekhandel Van Piere graag weer samenwerken voor een nieuw evenement. Van Piere had al een YA evenement, namelijk het Summerlovin’ event, maar deze wilden ze graag uitbreiden, vandaar de logische keuze om met Dynamo samen te werken. Mijn rol binnen dit evenement was meedenken en beslissingen maken over het programma, de communicatie, de opbouw en het evenement zelf. Dit evenement is erg goed ontvangen en we kunnen nu al niet wachten op de volgende editie! Meer informatie over Yaltival vind je hier.

Marissa Meyer event – 20 maart 2018

Door contact met één van de stagiairs van uitgeverij Blossom Books, ontdekte ik dat ze een locatie zochten voor een groot auteursbezoek. Als Dynamo representatief ben ik in gesprek gegaan met Blossom Books. Hieruit is een ontzettende leuke samenwerking gekomen, waarbij ik veel ruimte had voor ideeën rondom het programma. Ik had in dit evenement dan ook een grote rol rondom het programma en de inrichting hiervan. Dit evenement heeft dan ook veel positieve feedback gehad en is daarnaast de basis geweest voor een fantastische samenwerking tussen Van Piere en Dynamo voor het Yaltival evenement. Meer informatie over het Marissa Meyer event vind je hier.

Dynamiccon The 2nd Edition – 21 januari 2018

Na de uitverkochte eerste editie van Dynamiccon, waar je hieronder over kunt lezen, konden we natuurlijk niet anders dan nog een evenement organiseren. Ook deze editie hadden we onze focus op Cosplay. Deze editie hadden we zelfs twee buitenlandse cosplayers, namelijk Manuel D’Andrea (bekend van zijn grootste genderbend cosplays) en Lisa Lou Who (bekend door het TV-programma Cosplay Melee waar zij de winnaar was van haar aflevering). Daarnaast heb ik een volledig dagprogramma opgezet vol met activiteiten van Cosplay competitie tot workshops tot DDR. Deze editie was nog steeds goed bezocht, maar toch heb ik besloten om te stoppen met het evenement Dynamiccon. Hoe leuk het ook was, de ruimte leende zich er niet voor. De vrijwilligersgroep Dynamiccon waar ik de leiding over heb, is blijven bestaan, en deze groep organiseert nu nog steeds evenementen binnen Dynamo. Meer informatie over deze editie vind je hier.

Dynamiccon – 29 januari 2017

De eerste editie van Dynamiccon was waar mijn passie voor organiseren ontstond. Ik kwam bij Dynamo terecht als stagiair en zag zelf dat de geekculture nog niet heel erg aanwezig was bij Dynamo en wilde hier graag verandering in brengen! Ik heb op dat moment een uitgebreid plan gemaakt en bekostiging. Ik wilde het evenement gefocust hebben op cosplay, omdat ik zag dat hier nog niet veel mee werd gedaan. Nadat ik mijn plan had gepresenteerd, ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligers waar ik het evenement samen mee kon organiseren. Hier is een ontzettend leuk team uitgekomen, die nu nog steeds actief is. Deze editie was een geslaagd evenement en dat het uitverkocht was, was een absoluut pluspunt! Uit dit evenement is ook echt de vrijwilligersgroep Dynamiccon ontstaan, die nu nog steeds evenementen organiseert.