Diensten

Diensten

Ik kan niet wachten om na mijn studie in het werkveld fulltime aan de slag te gaan met de dingen die ik leuk vind te doen voor werk, maar het liefst zou ik dit nu al zo veel mogelijk doen! Ik ben al veel bezig op het gebied van evenementen organiseren, wat je hieronder kunt vinden, maar ik zou dit graag nog meer gaan doen! Geeky evenementen van bookish tot gaming tot anime tot cosplay. Wil je weten wat ik al gedaan heb en wat ik nog ga doen, dat kun je hier vinden.

Maar ook op andere vlakken zou ik graag meer willen doen. Schrijven is een passie en iets wat ik nu nog echt als hobby doe, maar hier zou ik graag wat meer mee doen. Of het nou gaat om een echt een verhaal schrijven, of juist een overtuigend geschreven bericht, ik vind het altijd weer een leuke uitdaging! Hier kun je er meer over vinden!

Daarnaast wil ik graag de professionaliteit van mijn bookstagram wat verder uitbreiden. Ik ben nu voor twee shops al rep, maar ik zou dit graag ook voor andere, en ook Nederlandse bedrijven doen! Voorbeelden hiervan kun je hier vinden.

Mocht je nou interesse hebben om mij op één van deze gebieden te hebben, stuur me dan een bericht via Contact en dan neem ik snel contact met je op!