Over mij

Over mij

Ik ben een vierentwintigjarige student op de Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies (CO-IEMES) opleiding van Fontys Hogescholen en medewerker bij de Sligro. In mijn vrije tijd ben ik daarentegen The Queen Of Geek – wannabe ruler of too many fandoms! Al sinds jongs af aan is de geekiness er met de paplepel in gegoten. Met een vader die groot fan is van Batman, Sherlock en Lord of The Rings, en een oudere zus die alle boeken van Harry Potter meteen moest hebben, ging dat ook erg makkelijk. Toen er ook nog eens eens een bibliotheek in de kerk naast mijn basisschool kwam, was het kwaad geschied. Ik ademde boeken, en comics en films en series. Ook ontdekte in een passie in niet alleen het lezen, maar ook het schrijven van verhalen, en won ik op de basisschool een schrijfwedstrijd van de kinderboekenweek.

Toen ik naar de middelbare school ging, zwakte dit even af. Ik was druk bezig met mijn school en buitenschoolse activiteiten. Tot ik een Engelse lerares kreeg die doorhad dat ik veel beter in het Engels kon kletsen als het over dingen was waar ik enthousiast over was. En zo heb ik uiteindelijk mijn Engels het hoogst van alles afgerond, aangezien mijn mondeling examen zo lang uitliep, omdat we alleen maar over The Hunger Games aan het praten waren! Daarnaast had ik het uitgebreidste profielwerkstuk van mijn jaar, aangezien ik het over manga deed en besloot er ook een lijst bij te doen met alle tips voor goede manga’s. Deze werd uiteindelijk meer dan 100 pagina’s lang…

Toch had ik nog steeds niet door dat ik mijn passies kon inzetten in mijn studie en er later mogelijk een baan in zou kunnen vinden. Hierdoor begon ik aan een opleiding pedagogiek. Hier stopte ik binnen een half jaar mee, omdat ik me totaal niet op mijn plek voelde en het totaal anders dan verwacht was. Hierdoor vielen mijn toekomstideeën volledig uit elkaar, aangezien ik jarenlang voor ogen had pedagoog te worden. Op dat moment wist ik dat ik volledig anders moest gaan denken. Toen ik de opleiding IEMES ontdekte, was ik op slag verliefd. Een international focused studie die zich richt op entertainment en evenementen? I’m in!

Deze studie was de eerste stap in de goede richting, maar de plek die alles voor mij veranderd heeft is Dynamo Eindhoven. Dit was dé plek waar ik mijn stage wilde doen en gelukkig werd ik uitgekozen. Hier besloot ik mijn eigen vrijwilligersgroep op te zetten, waar ik Dynamiccon mee organiseerde. Die we ook meteen met de eerste editie uitverkocht kregen! Hierna kreeg ik de smaak te pakken en besloot ik meer evenementen te organiseren, ook na mijn stage. Hierover kun je meer lezen bij het kopje afgelopen evenementen onder diensten!

Nu ben ik op het einde van mijn studie en weet ik zeker dat geeky evenementen organiseren mijn grootste passie is. Mijn grootste droom is om uiteindelijk een Nederlandse versie van Bookcon te maken! Maar tot die tijd blijf ik doorgaan met het organiseren van evenementen op allerlei evenementen.

Wil je meer over me weten of heb je hét evenement voor me om aan mee te werken? Neem dan contact met me op!